marți, 29 aprilie 2008

Pangea day in Iasi -10 mai 2008

Profit de acest blog pentru a promova evenimentele care merita intr-adevar atentia iesenilor. Ma bucur sa vad tineri care se implica in viata sociala si culturala a orasului si nu se lasa prinsi in asa zisele "programe culturale"

pangea day iasi

“Pangea Day este un proiect care are ca scop realizarea unei experinte comune care sa uneasca toata populatia globului, pentru o mai buna intelegere a oamenilor si a problemelor lor.

Momentan, in “Pangea Day” sunt implicate 180 de state din intreaga lume. Proiectul presupune vizionarea de filme, clipuri muzicale si unele discursuri pe teme de interes general in timp real, simultan, in intreaga lume, pe durata a patru ore.

Pe 10 mai, 2008 – Pangea Day – lume din intreaga lume se va uni pentru a trai o experienta comuna: vizionarea gratuita de filme create de intreaga lume pentru lume.

Regizorul de filme documentare, Jehane Noujaim a creat Pangea Day dupa ce a castigat prestigiosul premiu TED, care garanteaza castigatorilor “o dorinta pentru a schimba lumea.”
Dorinta creatoarei de film Jehane este : “A uni lumea prin puterea filmului. Primul pas spre pace mondiala este de a ne intalni unii cu ceilalti.”


Acest eveniment se va intampla in Iasi 10 mai incepand cu ora 21:00 in sala Azur de la Casa de cultura a studentilor organizat de Alex in parteneriat cu OSSEI si Lecupo

Niciun comentariu: