duminică, 6 aprilie 2008

Va invit pe strada mea ...Sa vedeti pacalelile servite de actualul primar, Gheorghe Nichita, Pacaliciul Iasului.

Ne-a promis un oras curat!

Drumuri mai bune ...

Parcuri de joaca pentru copii...Siguranta cetatenilor...Un oras european...
"Toate aceste realizari sunt garantia unor promisiuni implinite" - zise Pacaliciul nostru ...P.S. Locuiesc pe strada Tutora ( zona Podu Ros ). Strada ta cum arata ?2 comentarii:

ciprian spunea...

Orasul Iasi este imbacsit de gropi si trotuare jalnice. E de ajuns sa dai o raita prin Bucsinescu spre Tudor si o sa te saturi de mers pe jos. Trotuarele par bombardate, "cratere" la fiecare metru, nici nu stii cum sa le mai ocolesti si sa nu dai peste ceilalti trecatori. Zona este zilnic frecventata de mii de studenti.
In zona Siraj - Frumoasa in spatele blocurilor turn A1- A4 este o mizerie de neimaginat. Un bloc intreg ars, negru fara geamuri, dinspre care vin duhnind tot felul de putori... blocul acum nu mai are geamuri, nici tocuri pentru ferestre macar, dar boschetarii mai salasluiesc in noptile calduroase. Gunoaie pretutindeni, animale bolnave care se comporta ciudat, care arata de parca ar avea toate bolile pamantului si toate natiile se paraziti misuna printre gunoaie, printre toboganuri si sunt prietenii de joaca a copiilor ce locuiesc acolo.

tibipop spunea...

Vazand imaginile, initial am crezut ca sunt din jurul blocului meu. Asemanarile sunt izbitoare.
(eu locuiesc in Cantemir)

Se pare ca toate cartierele seamana intre ele, iar la acest capitol se merge pana la identificare.