vineri, 2 mai 2008

Coregrafie slaba la PSD si start ratat de PNL

Ma intrebam zilele trecute ce slogan va avea PSD-ul in campania electorala. Dupa 5 ani in care primarul nu a miscat un deget la Iasi iar marele lui proiect cultural este doar un kitch electoral, „Puternicul” vine acum si ne multumeste pentru rabdarea cu care am suportat in acesti ani incompententa lui. Ei da! am invatat ceva in dimineata asta, sa nu ma intreb niciodata cat de departe poate merge tupeul si ipocrizia in tabara rosie, pentru ca la ei se pare ca tinde spre infinit.

„Lucrurile importante au nevoie de timp” NU, MERCI! Nu vreau sa mai privesc inca 10-20 de ani schelele de la Teatrul National, Trei Ierarhi, Palatul Culturii si Filarmonica, nu vreau sa mai fac slalom printre gropi si sa respir aerul imbacsit de miros de mici si acorduri de manele ca si cum pe ieseni ii uneste afumatoarea cu mici si bere.

Dar trebuie sa recunosc ca machetele electorale din ziare il reprezinta, Nichita isi recunoaste incapacitatea de a conduce Iasul, iar poza lui cu bratele incrucisate exprima dezinteresul, indiferenta, refuzul comunicarii, incompetenta, gandirea inchisa, atribute ce l-au carcaterizat in toti acesti in ani in care a incercat sa conduca Iasul.

Asadar s-a dat startul campaniei electorale. Coregrafie slaba pentru PSD, si start de campanie ratat de PNL .

Niciun comentariu: