vineri, 20 martie 2009

Falsul liberalism



Azi am aflat care este „proiectul liberal" pentru Romania.


Crin Antonescu : "Basescu este o codoasa batrana. Basescu este la intrarea in bordelul politicii romanesti, iar Romania asteapta in aceste clipe o schimbare. Trebuie sa fim mai deschisi intre noi si sa facem lucruri care nu s-au facut. Nu caut solutii miraculoase sau neimaginate de altii, dar pe langa discutii trebuie sa le oferim romanilor schimbarea. Trebuie sa ne deschidem mai mult catre societate, catre cei care nu ne mai cred, catre cei care nu ne mai asculta, catre cei care nu ne mai vor nici pe noi, nici pe altii"


Calin Popescu Tariceanu: "Economia romaneasca nu se simte bine, pentru ca marinarul Basescu a cazut in genunchi la FMI si cere ajutorul pentru a salva o economie bolnava. Dar ajutorul FMI nu va fi un ajutor. E ca si cum bolnavul ar stranuta si ii este prescris sa i se amputeze piciorul".


Liderii PNL au demonstrat inca o data ca pentru ei liberalismul este doar un mit.

Un comentariu:

Ciprian spunea...

Chiar am urmarit aseara la tv.. toata tevatura asta cu alegerea noului presedinte, declaratiile candidatilor si noilor alesi si reactia presei la alegerea lui Crin Antonescu.
Nu m-ar mira o surpriza la toamna. Anton-escu are un nume, experienta in politica si un chip proaspat :)incat sa imbunatateasca imaginea partidului si sa fie luat in calcul la prezidentiale.
Practic s-a dat la o parte umbra grupului de interese din PNL - cum il denumea Basescu si care era condus sau protejat de insusi Tariceanu. Greii oricum nu vor disparea, doar se retrag putin in spatele salii sa lucreze la scenariu.
Nu stiu cat de coerenta este platforma lui politica, dar nu stiu cat a contat asta la alegeri pana acum. Cei care stiu sa o spuna cat mai frumos sunt cei care conving.