joi, 19 martie 2009

Elena merge mai departe

Dragostea pentru politică a Elenei Băsescu vine din prezenţa permanentă a spiritului de competiţie, şi ea nu încearcă să conducă ci să reprezinte tinerii. “Îmi place politica pentru că aici există în permanenţă un învingător şi un învins. Nu vreau să conduc ci sper să reprezint mai bine tinerii”, a explicat Elena într-un interviu în exclusivitate pentru Antena1

Elena Băsescu are o cotă electorală cât PNL şi UDMR la un loc. Aceasta este concluzia sondajului Companiei de Cercetare Sociologică şi Branding, realizat telefonic în primele ore de la demisia fiicei preşedintelui din PD-L. În cursa alegerilor pentru Parlamentul European conduce PD-L cu 35%, urmat de Alianţa PSD+PC cu 30% şi Elena Băsescu cu 16%. sursa: antena3
Elena Băsescu a arătat încă o dată cartonaşul roşu celor care au încercat să o faulteze.
Continuarea pe echipadeimagine

Un comentariu:

Ciprian spunea...

Ii prinde bine Elenei Basescu aceasta desprindere de PDL.
Alegerile fiind in iunie si in iunie nu se stie cat de rau o sa arate economia, tara si eu cred ca daca o sa fie prea neagra situatia, alianta de guvernare in frunte cu PDL isi pierde din incredere.
Bravo ei. Daca a facut-o doar de capul ei bine a gandit, daca nu,atunci a fost bine sfatuita "fata primului tata al tarii". :)
Interviul este savuros, pregatit si pentru imagine ii prinde bine. Interesant mi se pare faptul ca l-a dat exact trustului mogulului Dan Voiculescu.:)
Ori chiar face pe modesta, pe umila.. ori chiar este asa intotdeauna si nu doar in fata presei. Tu stii mai bine.