miercuri, 18 februarie 2009

Sa le numaram, coane Fanica

Dupa ce s-a consulat pastrand limuzina de la Palatul Victoria pentru ca a pierdut functia de prim – ministru, Calin Popescu Tariceanu s-a pus pe numarat, si nu gainile sau ouale lui Nastase ci promisiunele neonorate ale PDL din campania electorala.

„Am numarat pana acum 75 de promisiuni ale PDL din camapania electorala si pe care nu le-au onorat. Prima ar fi promisiunea ca nu va mai exista niciun pensionar cu pensie mai mica de 350 de lei. Au abandonat si masura dublarii pensiilor celor care au lucrat in agricultura. As putea sa tot enumar..."

Presupun ca promisiunele onorate de PDL nu se iau in calcul iar un raport cu promisiunele neonorate ale fostei guvernari nu exista pentru domnul Tariceanu a fost ocupat cu aprobarea contractelor de confidentialitate si nu a avut timp sa numere.

Si pentru ca tupeul nu se opreste aici, liderul PNL ne explica in cadrul unei emisiuni la TVR1 cum a aplicat el legea.

"Legea spune ca ele sunt cofidentiale. De ce sa le desecretizam atunci? Dl Boc desecretizeaza toate contractele? Nu. Il desecretizeaza doar pe asta ca sa arate ca exista o problema. Regula este ca ele sunt confidentiale si doar atunci cand apare un interes public major se desecretizeaza."


"Nu pot sa spun ca e un contract avantajos sau dezavantajos fiindca nu stim exact ce e acolo. Pana acum nu s-a extras niciun degetar de petrol. Indiferent ca e Sterling sau firma 'Ursu cu coada-n sus' va plati aceleasi redevente Romaniei. Daca acolo vor fi rezerve insemnate atunci noi vom castiga mult si ne vom asigura independenta energetica."

Sursa: Hotnews

Niciun comentariu: