luni, 26 ianuarie 2009

Liber la circ…

Propun sa sarim peste campania pentru europarlamentare si sa trecem direct in campania pentru presedentie care oricum a inceput de mult, in ultima saptamana e mult mai vizibila si in mass-media.

Optimista din fire speram ca unii dintre politicienii de pe plaiurile noastre mioritice sa fi invatat ceva din campania electorala din America dar nici vorba de asa ceva. La noi totul este o nebuloasa...se incepe cu perioada in care partidele se fragmenteaza in bisericute si incepe circul in spatele cortinei. De exemplu la PSD – cine sa fie? Cine sa fie pentru Presedentie? Poate Nastase, poate Geoana, poate ce vrea Iliescu…sa fie oare Oprescu?
Urmeaza un numar de scamatorii, putina echilibristica prin partid si se gaseste magicianul. Liberalii sunt in cautarea unui numar surpriza desi stiu ca nu va fi decat un act artistic compromis.

O alta etapa previzibila este gargara publica- kilometri de promisiuni facute pe 7 benzi, vreo 2-3 crize si 3-4 recorduri in Guinness Book si gata spectacolul. Si totusi sper ca tot circul asta sa se termine cu un numar de verticalitate care sa excluda numarul de papusari si expozitia de papagali.

P.S. Azi am aflat de ce nu-mi place sa merg la circ, pentru ca il vad zilnic la televizor.

Niciun comentariu: