miercuri, 29 aprilie 2009

"Romania in miscare"




De saptamana trecuta Ministerului Tineretului si Sportului are un nou site: http://www.gov-sport.ro/
Un site elegant, bine organizat si bogat in informatii.
De curand Ministerul a lansat si o campanie- "Romania in miscare", care are ca scop incurajarea practicarii sportului de masa in randul copiilor si a tinerilor. Startul campaniei a fost dat la Bucuresti de catre ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, Ilie Nastase si secretarul de stat Octavian Bellu. Nadia Comaneci, Ilie Nastase, Gheorghe Hagi, Gabriela Szabo, Ivan Patzaichin si Elisabeta Lipa sunt sportivii care pun umarul la aceasta campanie si spera sa le insufle tinerilor dorinta de a face sport.


Tot pe Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gica Hagi se bazeaza si campania de promovarea a turismului romanesc. De apreciat intiativa Ministerului de Turism de a trece de la vesnica promovarea a Romaniei prin peisaje si locuri reprezentative la o promovare prin oamenii care au reprezentat si reprezinta tara la cele mai mari competitii sportive."Sportul este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei", de multe ori a salvat imaginea Romaniei. Mesajul este mult mai credibil cand este transmis de cei mai cunoscuti sportivi romani.


Daca tot am vorbit de site-uri, ma bucur sa va anunt ca echipa de imagine OTPDL are de azi un nou site.

2 comentarii:

Ciprian spunea...

si Group Societe Generale tot pe cei trei se bazeaza :P..
... crezi ca o sa ajungem undeva in miscarea asta? De multi ani suntem intr-un tropotit pe loc.

Romanii mai intai se gandesc daca au mancat bine incat sa nu isi dea duhul, apoi daca au cu ce sa se incalte si apoi daca au pe unde sa se miste fara sa-i atace cainii :))

Andreea Stoleru spunea...

Ministerul Turismului a incheiat un parteneriat cu BRD-Groupe Societe Generale in vederea promovarii turismului romanesc prin intermediul celor trei mari sportivi cu cea mai mare notorietate pe plan internaţional.